Započni žurku sa 4.000 DINARA BONUSA – Registruj se i startuje fešta!

Registruj se i preuzmi bonus dobrodošlice!

 

Ne postoji bolja zabava za novajlije od one koju je Meridian ovog leta obezbedio novoregistrovanim igračima. Bez obzira da li više volite slot igre ili sportsko klađenje ova akcija je prava stvar za vas!

 

Od vas se traži samo jedno, potrebno je da se REGISTRUJETE! Odmah nakon toga stiže poklon paket vredan 4.000 DINARA! 3.000 DINARA vam stoji na raspolaganju za slot igre, dok 1.000 DINARA možete iskoristiti na sportske tikete.

 

Kada je o sportskom klađenju reč, danas vas očekuje veliki broj utakmica u okviru kvalifikacija za LIGU ŠAMPIONA i LIGU KONFERENCIJA! Sastavite tiket sa barem četiri para čije su minimalne pojedinačne kvote 1.35 ili više!

 

REGISTRUJ SE – PREUZMI 4.000 RSD BONUSA!

 

Nakon odigranog tiketa možete se oprobati u popularnim slot igrama. Preko 2.000 najpopularnijih naslova čeka samo na vas!

 

BONUS VEST: Da li ste ikada poželeli da posetite jednu od prelepih, egzotičnih destinacija? Od sada je i to moguće!

 

Pridružite se promociji PINATA LOCA MADNESS u Meridianu, koja će trajati sve do kraja avgusta i osvojite GLAVNU PREMIJU – PUT U MEKSIKO ZA DVOJE!

 

https://www.youtube.com/watch?v=xikcaGtiYG4

 

Vaše je samo da uživate uz igre sjajnog provajdera Expanse Studios i možete preuzeti vredne nagrade. Pored putovanja vas čekaju: električni skuter, električni trotinet, nestvarni bonusi i poklon spinovi!

 

Luda letnja žurka je uveliko u toku, posetite Meridian i pridružite se!