ZAIGRAJ AVIATOR I ZABAVI SE UZ FREEBET FEŠTU – ČEKA TE 500 KIŠA SVAKOG DANA!

Meridian je spremio specijalno iznenađenje za ljubitelje planetarno popularne igre Aviator. Zaigraj neodoljivu igricu i preuzmi svoj freebet svakog dana!

 

Ako slotovi nisu vaše omiljene igre, ukoliko ne uživate posebno uz rulet i poker i tražite nešto neobično, imamo pravu stvar za vas! Poletite krilima Aviatora, ekskluzivno u Meridianu, i učestvujte u najvećoj FREEBET FEŠTI na planeti!

 

Svakodnevno, do 19. februara će padati 500 KIŠA FREEBETA. Kiše će padati 50 puta dnevno, svaki put za po 10 najbržih igrača. Potrebno je samo da budete brzi i da ih preuzmete klikom na taster UZMI/CLAIM unutar Aviatora.

 

Ukoliko želite da postavite svoj freebet kao ulog, možete ga pronaći unutar opcije freebets. Kada kvota dostigne 1.95 ili više od toga, možete isplatiti određenu cifru na vaš keš račun.

 

VAŽNA NAPOMENA: iskoristite svoj freebet u roku od 10 minuta od trenutka kada ste ga preuzeli klikom na taster UZMI/CLAIM!

 

Ne propustite najezdu freebetova ovog februara, samo u Meridianu!

 

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

 

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

 

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

 

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.