Za 14 izbegličkih porodica obezbeđen krov nad glavom (VIDEO) Za 14 izbegličkih porodica obezbeđen krov nad glavom (VIDEO)
U Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici potpisani su ugovori o dodeli seoskih kuća sa okućnicom za 14 izbegličkih porodica, koje će na ovaj način... Za 14 izbegličkih porodica obezbeđen krov nad glavom (VIDEO)

U Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici potpisani su ugovori o dodeli seoskih kuća sa okućnicom za 14 izbegličkih porodica, koje će na ovaj način rešiti svoje stambeno pitanje kroz Regionalni stambeni program. U pitanju je
zajednički program Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Srbije, čiji je
cilj rešavanje stambenog pitanja izbeglih lica, kroz dodelu stambenih jedinica, seoskih domaćinstava i paketa građevinskog materijala.

Finansiranje ovog programa se vrši iz donatorskih sredstava kojima upravlja Banka za razvoj Saveta Evrope.

14 izbegličkih porodica rešiće svoje stambeno kroz Regionalni stambeni program, a jedna od njih 14 je i četvoročlana porodica Bogdanović.

Regionalni stambeni program je zajednički program Bosne i Hercegovine,
Hrvatske, Crne Gore i Srbije, a za cilj ima rešavanje stambenog pitanja
izbeglih lica, kroz dodelu stambenih jedinica, seoskih domaćinstava i paketa građevinskog materijala. Grad Sremska Mitrovica redovno učestvuje u ovom programu i do sada su mnoge porodice dobile krov nad glavom.

Vrednost paketa je 11 hiljada evra, a finansiranje Regionalnog stambenog
programa vrši se iz donatorskih sredstava kojima upravlja Banka za razvoj
Saveta Evrope.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar