Vučić otvorio radove na asfaltiranju inđijskih ulica

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u okviru kampanje „Budućnost Srbije“, u Inđiji je svečano obeležio početak radova na asfaliranju svih ulica koje do sada nisu imale kolovoz u skladu sa standardima savremenog života.

„Više deca neće kroz blato ići do škole“, poručio je Aleksandar Vučić i dodao „ali posebno sam zadovoljan što pokazujemo brigu prema običnim ljudima, da to nije briga samo prema onim ljudima koji sede u foteljama, samo da oni imaju više“.

Zna predsednik Srbije Aleksandar Vučić da inđijska nova sportska hala stoji, i zna da nedostaje još dva miliona evra da se završi, ali zna i da će država obezbediti nedostajuća sredstva da žitelji Inđije dobiju ono što im je davno obećano.

„Ni jedna kuća u opštini Inđija neće biti bez asfalta, ali mi se ovde nećemo zaustaviti – opredelili smo značajno više sredstava za rehabilitaciju svih ostalih ulica koje su u katastofalnom stanju“, naglasio je Vladimir Gak, predsednik opštine Inđija.

Kako naglašava predsednik opštine, u narednih godinu dana u Inđiji će se graditi najviše u odnosu na prethodnih 50 godina.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*