“Vodovodu” plaketa Ministarstva odbrane za odbranu od korone

Na svečanosti održanoj u Beogradu, u Domu garde na Topčideru, uručena su vojna priznanja i zahvalnice kompanijama, pojedincima i medijima koji su donirali sredstva i pružili podršku Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije tokom borbe na suzbijanju zarazne bolesti COVID-19. U prisustvu  članova kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba Vojske Srbije, plaketu Ministarstva dobilo je i JKP “Vodovod” Sremska Mitrovica. Načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović, uručio je ovo priznanje v.d. direktoru sremskomitrovačkog “Vodovoda” Borislavu Babiću.  

Za vreme vanrednog stanja JKP “Vodovod” proizvodilo je i distribuiralo sredstvo za dezinfekciju – rastvor natrijum hipo-hlorita za potrebe strateški važnih ustanova i institucija u Srbiji, pre svega zdravstvenih i vojnih.

Istovremeno, u proteklom periodu svi Mitrovčani, kao i meštani sela mitrovačke opštine imali su priliku da se snabdeju dovoljnim količinama dezinfekcionog sredstva za tretiranje površina i sanitarija u domaćinstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*