Vildosa posle povratka i razbijanja Monaka: NIKADA nisam imao ovakvu podršku, čak NI U ARGENTINI

Magični dodir na ubedljiv trijumf Crvene zvezde Meridianbet protiv Monaka (92:68) stavio je povratnik za crveno-bele, Luka Vildosa.

 

Vildosa se vratio na parket posle nešto manje od dve nedelje odsustva zbog povrede i odmah je zablistao.

 

„Umoran sam, ali je dobro vratiti se, osetiti ljubav od navijača i od tima“, izjavio je Argentinac posle meča za Meridian sport.

 

Nije dugo trebalo Vildosi da osvoji srca navijača Crvene zvezde, koji su mu skandirali i 45 minuta pre početka utakmice.

 

„Znači mi mnogo, video sam šest ili sedam zastava Argentine na tribinama – mislim da je to sjajno. Sjajno je videtu takvu podršku tako daleko od kuće, volimo i mi njih. Nisam nikada osetio ovakvu povezanost sa navijačima, ali naravno davao sam 100 posto na terenu, ja sam davao 100 posto na terenu, videli su to i srećan sam što sam ovde. Nikada nisam imao ovakvu podršku, čak ni kod kuće (u Argentini)“, srećan je Vildosa.

 

Oktrio je i kakvu je poruku Duško Ivanović imao za tim na poluvremenu.

 

Ne gledaj rezultat, oni su sjajan tim i mogu da se vrate bilo kada. Srećom igrali smo dobro u drugom poluvremenu i pobedili smo. Moramo da nastavimo da pobeđujemo ako hoćemo u TOP 8″, zaključio je Vildosa za Meridian sport.