Вече Томе и Силване на Градском тргу у Руми

У среду увече на Градском тргу у Руми наступила је Александра Падров са бендом у оквиру програма Румског културног лета.

 

 

У питању је програм “ Вече Томе и Силване“ подстакнут филмом „Тома“, те су бројни Румљани уживали уз велике хитове ово двоје великих певача.

 

 

„Срећо моја“, „Шта ће ми живот“, „Ране моје“, „Ја немам права никога да волим“ само су неки од хитова Силване Арменулић уз које су Румљани синоћ уживали на Градском тргу у Руму испреплетене најпознатијим песмама Томе Здравковића „Данка“, „За Љиљану“, „Два смо света различита“, а у извођењу волкалних солиста Драгољуба Ковачевића Гебе и Александре Сашке Падров.

 

 

„Моју драгу Руму, не осећам се овде апсолутно као странац или гост, јер је ово била и моја општина којој сам ја припадала заиста свим срцем, ево и дан данас. Вечерас певам са мојим драгом колегом Гашом, он ће бити Тома и вечерас са нама делимично ансамбл из РТС-а. Вечерас ћемо пружити максимално лепо пре свега задовољство људима кроз песме“, каже Александра Сашка Падров, вокални солиста.

 

Падров не крије да је овај програм био испровоциран популарним филмом „Тома“, а сјајна ствар у вези са Томом и Силваном јесте чињеница, каже Падров, да њихове песме знају сви и млади и стари.

 

„Због тога сам и дошла на идеју да се направи једно овакво дивно промоивно вече Томиних и Силваниних песама и било је у КЦ, међутим било је тада ограничења, из здравствених разлога, међутим сада се надам већем одазиву и наравно ово није моје прво Културно лето у Руми, веома се радујем, било је али није било на Тргу тако да сада очекујем лепу посету и да ће људи да певају са нама да ће познате хитове старе да оживе и да нећемо да их заборавимо“, навела је Сашка.

 

 

У питању су нумере које су Тома и Силвана и сами изводили, али и које је Тома написао за друге извођаче.Румљанима је свакако пријао овакав програм где су са носталгијом и много емоција певали хитове који су и данас популарни и без којих ни једно славље не може да прође.