Uspešno završen projekat „Unapređenje upravljanja otpadom u ruralnom području“ (VIDEO) Uspešno završen projekat „Unapređenje upravljanja otpadom u ruralnom području“ (VIDEO)
Završna konferencije projekta “Za odgovorno upravljanje otpadom ururalnom području” održana je u Sremskoj Mitrovici. Sa ciljem poboljšanja upravljanja otpadom, kroz ovaj projekat, koji je... Uspešno završen projekat „Unapređenje upravljanja otpadom u ruralnom području“ (VIDEO)

Završna konferencije projekta “Za odgovorno upravljanje otpadom u
ruralnom području” održana je u Sremskoj Mitrovici. Sa ciljem poboljšanja upravljanja otpadom, kroz ovaj projekat, koji je počeo da se realizuje prošlog septembra, održane su radionice za učenike seoskih osnovnih škola.

Sa ciljem akcije pravilnog deponovanja opasnog pesticidnog otpada Agencija za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica, u saradnji sa lokalnom samoupravom i Poljoprivrednom stručnom službom i ove godine će sprovesti akciju prikupljanja pesticidnog otpada.

Projekat je finansiran sredstvima EU, kroz program “EU za tebe”. Nosilac projekta je beogradska otvorena škola a partner je Ruralni centar “Sova”.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar