Ускоро решење проблема у Фрушкогорској улици у Добринцима

Након што је данас асфалтирано насеље Церје, радови се настављају даље, а у скоријем периду требало би да почну радови у Добринцима.

Наиме, на последњој седници Скупштине Општине Рума усвојене су измене Плана генералне регулације насељеног места Добринци. Према речима председнице Општине Рума Александре Ћирић, становници односно мештани овог су апеловали да се уреди  Фрушкогорска улица која  је у веома лошем стању.

 

„Та улица се налази на крају села, односно из те улице се улази у атар и кроз ту улицу пролази велики број великих пољопривредних машина које допринсе да се асфалт брзо троши и да се просто улица уруши. Да бисмо спречили ту појаву  ми ћемо свакако ту улицу поново асфалтирати  и реконструисати али да не би поново дошло до истог проблема, ми ћемо по плану  регулације изменити  део и направити летњи пут  тако да ће тај летњи пут  поред те улице пролазити и биће намењен за пољопривредне машине  којима ће свакако бити забрањен пролаз кроз ову улицу која ће бити асфалтирана, тако да је то један од разлога због којих смо радили измену плана детаљне регулације“, појаснила је након седнице Скупштине Александра Ћирић.