Uređenje trotoara na najfrekventnijim mestima u gradu

Osluškujući potrebe sugrađana lokalna samouprava započela je prvu fazu rekonstrukcije Železničke ulice u Rumi, koja podrazumeva uređenje trotoara od ugla ulice JNA do ugla ulice Stanka Paunović Veljka.

Predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić i načelnik Opštinske uprave Dušan Ljubišić obišli su juče radove u Železničkoj ulici najavivši nova ulaganja u putnu infrastrukturu.

„Nastavljamo i dalje rekonstrukciju i puteva, uopšte celokupne infrastrukture na teritoriji naše opštine, putna mehanizacija biće angažovana i u drugim ulicama. Ono što nam prvo sledi, već od naredne sedmice, jeste asfaltiranje celokupne Železničke ulice. Ovo je samo jedan početak velikih radova na ulepšavanju i uređenju naše Rume“, izjavila je predsednica Ćirić.

Sa radovima u Železničkoj ulici paralelno se odvijaju i oni na uređenju trotoara u JNA ulici na početku same Gradske pijace i ispred Pošte.

„Trotoari su bili u veoma lošem stanju, odlučili smo da u sklopu rekonstrukcije trotara u Železničkoj ulici uradimo i rekonstrukciju trotoara ispred Pošte i ispred Gradske pijace tako da će naši sugrađani na početku proleća imati već uređene trotoare na najfrekventnijim mestima u gradu“, kazala je Aleksandra Ćirić.

Izvor: Zvaničan sajt Opštine Ruma

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*