У Сусеку одржана манифестација „IV Ловачки гулаш-Сусек 2022“

У организацији „Ловачког удружења Сусек“ а под покровитељством Општине Беочин Сусеку je одржана четврта по реду манифестација „Ловачки гулаш-Сусек 2022“ која сваке године у доброј атмосфери и дружењу окупља велики број учесника, локалних произвођача хране и бројне посетиоце из Војводине и Срема.

Председница општине Беочин Биљана Јанковић је у друштву организатора и мештана отворила ову манифестацију и испред Општине Беочин пожелела добродошлицу свим посетиоцима међу којима су ове године били и гости из побратимског села Забрђа.

Председницу Јанковић је испред „Ловачког удружења Сусек“ дочекао председник удружења Сима Миљић који је као домаћин манифестације представио екипе које су учествовале у такмичарском делу али и понуду удружења вредних жена из Сусека, Луга и Баноштора које су се и овог пута потрудиле да обрадују госте бројним посластицама и локалним деликатесима у излагачком програму.

Ловачки гулаш“ у Сусеку је ове године окупио више од хиљаду посетилаца а учешће у такмичењу пријавила је 21 екипа чије је кулинарско умеће пратио и оценио стручни жири Кулинарске Федерације Србије на челу са Дејаном Станковићем.

Према коначним утисцима жирија победу је на овогодишњем такмичењу у прављењу ловачког гулаша однела екипа ФК „Сусек“ из Сусека.