U Sremskoj Mitrovici održana sednica Odbora za finansije (VIDEO) U Sremskoj Mitrovici održana sednica Odbora za finansije (VIDEO)
U Sremskoj Mitrovici održana je sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava van sedišta Narodne skupštine. Sednici su prisustvovali predstavnici... U Sremskoj Mitrovici održana sednica Odbora za finansije (VIDEO)

U Sremskoj Mitrovici održana je sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava van sedišta Narodne skupštine. Sednici su prisustvovali predstavnici Državne revizorske institucije, a prisutnima je između ostalog predstavljen i izveštaj o završnom računu budžeta Grada Sremska Mitrovica za 2018. godinu. Sednica je održana uz podršku Ujedinjenih nacija za razvoj u okviru projekta “Jačanje parlamentarne demokratije i inkluzivnog političkog dijaloga”.

Sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava van sedišta Narodne skupštine, održana je u Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici, na predlog Državne revizorske institucije. Prema rečima Duška Pejovića, predsednika Saveta Državne revizorske institucije, sremskomitrovačka lokalna samouprava može biti primer drugim gradovima, jer je u postupku revizije najbrže otklanjala nepravilnosti.

Sremska Mitrovica prvi je grad u Srbiji u kome je ove godine održana Sednica Odbora za finansije.


Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar