U Šapcu nove malverzacije: Zelenović preko GIK-a hoće da pokrade izbore i sačuva vlast!

Iako je na proteklim izborima dobio čak 11.229 glasova manje od liste „Aleksandar Vučić-za Našu decu“, Nebojša Zelenović po svaku cenu pokušava da zadrži vlast u Šapcu.

Kako se saznaje, u toku je sednica Gradske izborne komisije, koja je od Zelenovića, po nalogu Dušana Petrovića dobila zadatak da pokrade izbore i falsifikuje volju naroda.

Ovakvo nezabeleženo nasilje nad pravom i izbornom voljom građana nije viđeno ni u najcrnje vreme vlasti Slobodana Miloševića tokom devedesetih godina. Navikao da nenamenski troši iz budžeta grada, koliko mu je potrebno, Zelenović misli da tako može i sa glasovima birača.

Nema veze kako je narod glasao, on računa da iz biračke kutije može za sebe da zahvati koliko želi. Do koje mere je beskrupulozan svedoči činjenica da u pokušaju da obori zapisnike sa 100 biračkih mesta, članove biračkih odbora iz svoje stranke ucenjuje, preti im  terajući ih da povuku potpise, koje su na zapisnike stavili još 21. juna po zatvaranju birališta.

 Nema veze što su domaći i strani posmatrači rekli da je izborni proces protekao u skladu sa procedurom. Nema veze što na 100 biračkih mesta ima samo tri prigovora. Nema veze ni što je sam Zelenović tokom izbornog dana u svakom satu ponavljao da izbori teku besprekorno.
Sve je bilo u redu dok nije video da su ga naprednjaci počistili glasovima naroda. E onda je Zelenović odlučio da se osveti narodu i da falsifikuje rezultat izbora. Samo što se preigrao. Srbija je pravna država, a volja naroda svetinja. I biće odbranjena svim pravnim sredstvima, pred svim za to zaduženim institucijama. A spisku potencijalnih razloga zbog kojih mu preti zatvor upravo je dodao i izbornu krađu. Svi koji budu sledili Nebojšu Zelenovića će krivično odgovarati.

Izvor: Srbija Danas
Foto: Youtube/Printscreen/Televizija Šabac

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*