У чему је тајна успеха пољопривредног газдинства Јовешковић?

Многи повртари и воћари у региону Срема одлучили су се да прераде све оно што произведу, и тако на тржиште пласирају готове производе. Пољопривредно газдинство Василија Јовешковића из Гргуреваца већ шест година на тржиште пласира ракију, воћне ликере, џемове и слатко од разних врста воћа. У њиховом асортиману има 51 производ.

 

Ликери, ракије, воћни сирупи, џемови и слатко асортиман су пољопривредног газдинства Јовешковић из Гргуреваца. Све је направљено по старинским рецептурама које се преносе са генерације на генерацију, а новина у асортиману, која привлачи велику пажњу је и слатко од љуте паприке за које Василије Јовешковић не крије рецепт.

 

Јовешковићи имају засаде неколико воћних врста што им омогућава да на тржиште пласирају различите производе, за које тврде да су изузетно квалитетни, управо због квалитетне основе.

 

Тренутно Јовешковићи имају 51 производ које нуде купцима. А има их са свих страна. Василије каже да су их добили квалитетом, али и шароликошћу асортимана, јер пажљио ослушкују жеље купаца и настоје да задовоље све њихове гастрономске укусе.

Златко Марковиновић