U Beški otvoren šalter filijale Poštanske štedionice

Po plate i penzije stanovnici Beške i okolnih sela više neće morati da odlaze u Inđiju,Staru Pazovu ili Rumu. U tom sremskom selu svečano je otvoren šalter filijale Poštanske štedionice. Svečanom otvaranju prisustvovali su predstavnici lokalne samouprave u Inđiji. 
Otvaranjem šaltera u Beški banka Poštanska štedionica nastavlja sa sprovođenjem svog programa i plana koji se odnosi na otvaranje 45 organizacionih jedinica na teritoriji Srbije, od čega 14 na teritoriji Vojvodine. Otvaranjem samostalnog šaltera u Beški, banka Poštanska štedionica htela je da omogući bolji pristup klijentima bankarskih usluga iz tog dela Srema, istakao je na otvaranju Desimir Blašković, direktor novosadske filijale Poštanske štedionice.
Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak istakao je na svečanom otvaranju da su ovim ispunili jedno od obećanja datih građanima tokom predizborne kampanje istakavši značaj otvaranja šaltera Banke Poštanske štedionice u Beški koja ima preko milion klijenata i čije je otvaranje značajno ne samo za građanstvo već i za dalji razvoj privrede.
Šalter banke Poštanske štedionice u Beški nalazi se u samom centru sela, u ulici Kneza Miloša 21 i kako navode nadležni već sada imaju preko 400 klijenata iz Čortanovaca, Krčedina i Beške.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*