TV Fruška gora: Turistički potencijali Sremske Mitrovice-tema večerašnje emisije Otvoreni  studio

Današnja emisija Otvoreni studio na programu Televizije Fruška gora govori o turističkom potencijalu Sremske Mitrovice. Gosti u studiju su Svetlana Cica Sabo, direktorica TO Grada Sremska Mitrovica i Tomislav Janković, predsednik Skupštine Grada Sremska Mitrovica.

Turistički potencijal Grada Sremska Mitrovica potvrđen je ovih dana kroz nagrade za odličnu publikaciju i izuzetnu prateću destinaciju Evrope, a o tome je za naš medijski centar govorila Svetlana Cica Sabo.

Uzaludan bi bio trud nadležnih za turističku delatnost, da to sve nije propraćeno dobrom i kvalitetnom infrastrukturom i ulaganjima, kaže Tomislav Janković, predsednik Skupštine Grada Sremska Mitrovica.  Nedavno otvoren podvožnjak i bazen deo su tog spektra koji stvara lakšu prohodnost novim turistima do drevnog Sirmiuma, današnje Sremske Mitrovice.

Podsećanja radi, Vlada Srbije pomogla je iznosom od 27 000 000 dinara rekonstrukciju Žitnog trga, kao i zaštitu krovne konstrukcije Carske palate, iznosom od 8 500 000 dinara. Premijera Otvorenog studija je svakog utorka od 20 sati na programu Televizije Fruška gora.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*