Туризам као приоритет у развоју општине Беочин

Визија председнице општине Беочин Биљане Јанковић о развоју туризма у општини Беочин добила је своје прве кораке. У Покрајинском секретаријату за привреду и туризам одржан је радни састанак са покрајинским секретаром за привреду и туризам др. Ненадом Иванишевић.

 

 

На састанку су размењене информације од значаја везане за даљи развој општине. Председница Јанковић је покрајинског секретара упознала са актуелним стањем, проблемима и потребама везано за туризма у општини Беочин.

 

Презентујући туристичке потенцијале општине Беочин председница Јанковић је нагласила да општина нема основану ТО и да би њеним оснивањем Беочин био уцртан на туристичкој мапи Србије као препознатљиво место.

 

 

 

„Ступањем на функцију председнице општине у првих пет приоритетних пројеката уврстила сам развој и оснивање Туристичке организације општине Беочин. Њеним оснивањем све знаменитости Беочина би добиле на значају, а кроз посећеност истих значајно би промовисали сеоски туризам, наша удружења и развој пољопривреде, првенствено мислим на виноградарство“ истакла је председница Јанковић у разговору са секретаром.

 

Секретар Иванишевић је овом приликом дао подршку даљем развоју наше општине и поздравио напоре актуелне председнице да се приоритетна питања у области туризма системски решава.