Tradicionalna manifestacija „Pudarski dani“: Raznovrstan program za sve uzraste

Tradicionalna manifestacija „Pudarski dani“ održaće se od 20. do 23. septembra u gradskom parku i vinskoj ulici u Irigu.

Irižani su i ove godine pripremili raznovrstan program. Prvo veče rezervisano je za muzičko poetsko veče u organizaciji Srpske čitaonice koje će biti održano u dvorištu Turističke organizacije u Irigu. Fruškogorski sajam vina, biće održan u četvrtak 21. septembra od 18.00 do 24.00 sata na kom će posetioci moći da vide prodajnu izložbu vina, grožđa, voća i narodnih rukotvorina. Od 19.00 sati na Ribarskom trgu nastupiće lokalni bend „One night stand“, a od 21.00 sat održaće se koncert Amadeus benda.

U petak je program najviše prilagođen deci, kada ih očekuje revija „Dete i pas“, defile fenjera bundeva i maskenbal, kao i pozorišna predstava za decu „Peđolino“, a od 19.00 nastupiće kulturno-umetnička društva. Od 21.00 sat, posetioci će moći da uživaju u koncertu Milana Topalovića- Topalka.

Tokom vikenda biće organizovano takmičenje u kuvanju pudarskog paprikaša, fruškogorski sajam vina, prodajna izložba sremskih kolača, dečija pijaca, nastup dečijih folklornih društava iz Vojvodine, koncert novosadskog benda „Purple rain bend“, a za sam kraj održaće se i koncert Dženana Lončarevića.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*