Svetosavska akademija i ppovelje u Inđiji

Povodom velikog hrišćanskog praznika i školske slave Svetog Save, u Kulturnom centru Inđija održana je svečana akademija na kojoj su dodeljene Svetosavske povelje kao rezultat izuzetnog uspeha postignutog u oblasti obrazovanja i vaspitanja.

U konkurenciji  prosvetnih radnika u osnovnim školama za neposredan rad sa decom uzrasta od prvog do četvrtog razreda, povelja se dodeljuje Zorici Lučić, nastavnici razredne nastave u Osnovnoj školi „Jovan Popović“ iz Inđije.

U konkurenciji  prosvetnih radnika u osnovnim školama za neposredan rad sa decom uzrasta od petog do osmog razreda, povelja se dodeljuje Gorani Lukić, nastavnici biologije u Osnovnoj školi „Braća Grulović“ u Beški.

U konkurenciji  prosvetnih radnika u srednjim školama za neposredan rad sa decom, povelja se dodeljuje Jagodić Miroslavu, nastavniku fizičkog vaspitanja u Srednjoj školi „Dr Đorđe Natošević“ iz Inđije.

U konkurenciji učenika osnovnih i srednjih škola povelja se dodeljuje Miroslavi Milovanović, učenici 8.razreda Osnovne škole „Slobodan Bajić Paja“ iz Novih Karlovaca.

U konkurenciji predškolskog vaspitanja povelja se dodeljuje Ivani Kaleb-Mišković, vaspitačici u Predškolskoj ustanovi „Boško Buha“ iz Inđije.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*