SVAKA ČAST: Žene iz Martinaca umesile 1500 krofni za ovogodišnju Krofnijadu SVAKA ČAST: Žene iz Martinaca umesile 1500 krofni za ovogodišnju Krofnijadu
Jedna od najslađih manifestacija, peta po redu “Krofnijada” održana je juče u Martincima. Organizator manifestacije je Omladinski klub Martinci, uz podršku Centra za kulturu... SVAKA ČAST: Žene iz Martinaca umesile 1500 krofni za ovogodišnju Krofnijadu

Jedna od najslađih manifestacija, peta po redu “Krofnijada” održana je juče u Martincima. Organizator manifestacije je Omladinski klub Martinci, uz podršku Centra za kulturu Sirmijumart, Agencije za ruralni razvoj grada Sremska Mitrovica i Sportskog saveza. Krofnijadu su pomogle i članice Udruženja žena Martinci, koje su umesile 1.500 krofni za sve goste. Manifestaciju su pomogli Lovačko društvo “Srna”, Kulturni centar Martinci, Mesna zajednica Martinci i Biblioteka “Gligorije Vozarović”.

I ovogodišnju manifestaciju podržala je lokalna samouprava, a Krofnijadi su prisustvovali gradonačelnik Vladimir Sanader, kao i načelnik Gradske uprave za obrazovanje, kulturu i sport Ilija Nedić.

Bogat program u okviru martinačke Krofnijade privukao je i ovoga puta veliki broj posetilaca. Gosti su uživali u vožnji fijakerima, poligonu spretnosti za najmlađe, kao i u kulturno – umetničkom programu.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar