Stari Slankamen: Gak obišao radove

I kako je najavljeno radovi na održavanju lokalnih puteva na ukupnom području inđijske opštine su nastavljeni – predsednik Vladimir Gak, danas je obišao Stari Slankamen.

Sneg okopnio – građevinci na teren. Kako se realizuju radovi u Starom Slankamenu , to je interesovalo i predsednika opštine Vladimira Gaka. Ove budžetske godine pored kapitalnog projekta izgradnje svih neasfaltiranih kolovoza i održavanje puteva je prioritet. Udvostručen iznos sredstava potvrđuje domaćinsko opredeljenje rukovodstva inđijske opštine, ali i obećanje da će se u svim selima ravnomerno investirati.

-Nakon radova u Ljukovu i Novim Karlovcima došao je red i na Stari Slankamen. Ispunjavamo obećanja koja smo dali našim sugrađanima i tako ćemo nastaviti ubuduće. Ne pravimo razliku između investicija u gradu i na selu jer želimo da izjednačimo uslove za život- istakao je Vladimir Gak nakon posete ovom selu.

Uređenje puta u Starom Slankamenu do Crkve Svetog Nikole  ima poseban značaj jer se ove godine obeležava 550 godina od podizanja ove srpske svetinje. Plan je da se i druge ulice gde je kolovoz u lošem stanju temeljno rekonstruišu.

-Kao što smo više puta rekli, ova godine će biti istorijska kada govorimo a asfaltiranju ulica i naši građani će imati priliku da se uvere u sve to  rekao je Gak i poručio na kraju razgovora da će za 15 dana biti raspisana javna nabavka za rekonstrukciju dela Golubinačke ulice u Inđiji gde se takođe očekuju radovi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*