Stara Pazova: Uskoro Kargo centar po uzoru na austrijski model

Opština Stara Pazova je na putu da postane čvorište za pretovar robe sa železničkog na drumski saobraćaj. Radi se o otvaranju Kargo centra po uzoru na austrijski u Gracu. Ovo je gostujući  u Otvorenom studiju Televizije Fruška gora rekao Đorđe Radinović, predsednik Opštine Stara Pazova. Otvoreni studio je na programu  televizije Fruška gora svakog utorka od 20 časova.

Stara Pazova 3

Stara Pazova se kao opština  u pogledu investiranja u budućnost nalazi u fazi pripreme planske dokumentacije za otvaranje Kargo centra. Ovo čvorišno mesto, kako je zamišljeno povezalo bi Staru Pazovu, koja za to ima geografske uslove sa zemljama iz okruženja. Povezivanje donosi i podizanje standarda života u opštini koja inače ima prosek plata iznad republičkog.

Stara Pazova 1

 

U ovoj sremskoj opštini ima još mnogo posla, a jedan od važnijih je uređenje Podunavlja. Prema rečima predsednika Opštine Đorđa Radinovića, taj deo opštine dobiće autentičan izgled, sa objektima turističkog, kulturnog, verskog i drugog značaja. Celo područje biće uređeno tako da dočeka i primi domaće i strane turiste. Stara Pazova 4

link

https://www.youtube.com/watch?v=-n7G_-fIRZI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*