ŠTA JE INSTITUT ZA ISTRAŽIVANJE GENOCIDA?

Institut za istraživanje genocida je naučna ustanova koju su osnovali pripadnici bošnjačke nacionalnosti, i to  u dalekoj Kanadi. Ovaj institut je osnovan 2009. godine a za direktora instituta je postavljen Emir Ramić. Da sam apsurd postojanja ovog instituta bude veći, govori nam i podatak da je njegov jedini smisao postojanja istraživanje genocida, i  to onog koji se nije dogodio, u Srebrenici.

Institut za istraživanje genocida je vrlo aktivan na tlu Severne Amerike, gde sprovodi svakodnevne akcije širenja bošnjačke propagande kao što su: konstantno stavljanje etikete srpskom narodu kao genocidnom, snažno lobiranje protiv svega što ima veze sa Republikom Srpskom kao i potpuno minimalizovanje srpskih žrtava za vreme rata u Bosni. Pored ovih akcija, jedan od najvažnijih zadataka Instituta za istraživanje genocida je i prikupljanje novčanih sredstava zarad  širenja  bošnjačkih  interesa. Novac uzimaju od bogatih sunarodnika koji žive u Severnoj Americi, a sve pod izgovorom borbe za istinu i očuvanje bošnjačke kulture.

Institut za istraživanje genocida je, naravno, bio uključen i u anti srpsku kampanju i sabotiranje filma Dara iz Jasenovca, kao i mnoge druge organizacije tog tipa  iz NVO sektora. Institut  vrlo aktivno učestvuje i u vrbovanju pripadnika srpskog naroda u svoje redove, nudeći im za uzvrat novac, kao i razne privilegije života u Americi, ali naravno da veliku većinu članova ovog Instituta čine pripadnici bošnjačke nacionalnosti. Upravni odbor Intituta za istraživanje genocida  broji 9 bošnjaka, a to su Emir, Denis, Mirsad, Armin, i ako krenete dalje samo ćete takva imena sretati. Međutim, da u svakom žitu ima kukolja, govori nam i činjenica da pored ovih imena, naletećete i na jedno ime koje se izdvaja, a to je Suzana Vukić.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*