Srbija „bruji“ o NEZAPAMĆENOM DOBITKU! Poseta carstvu slatkiša donela srećniku 5.204.990 DINARA!

Lista milionera u Meridianu svakim danom je sve duža. M. V. iz Raške osvojio više od PET MILIONA DINARA igrajući slot Sugar Rush.

 

Kada se opredelite za neku slot igru sve što želite je vrhunska zabava i sjajan dobitak. Ako se obe stavke ispune upravo ta igra će vam postati jedna od omiljenih.

 

To se dogodilo i srećnom igraču Meridiana iz Raške. M. V. se opredelio za posetu CARSTVU SLATKIŠA odabravši slot Sugar Rush provajdera Pragmatic Play.

 

U tom trenutku igrač nije ni slutio da će postati deo liste Meridianovih milionera. Zabava nije počela preterano uspešno, ali je M. V. krenuo jako.

 

Kako u početku nije imao previše sreće opredeio se za promenu taktike. Aktivirao je besplatne spinove putem Bonus Buy opcije. Upravo to je momenat kada magija počinje.

 

Iz dobitka u dobitak vrednosti množioca su rasle svakim potezom. Na kraju ove bonus igre na igračevom nalogu se pojavila cifra od 5.204.990 DINARA! Najslađa slot avantura začinjena je MULTIMILIONSKIM DOBITKOM!

 

Želite da postanete akter ovakve priče i da se pridružite listi Meridianovih milionera? Potrebno vam je malo sreće i aktivan korisnički nalog.

 

REGISTRUJTE SE SADA i odmah nakog REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže poklon paket od 4.000 DINARA koji možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.