SPECIJAL ZA IZBORE 2023 – Najveće kvote na sve kandidate i ubedljivo najveća ponuda igara!

Sve je spremno za nove izbore!

Kao i uvek kada su izbori, neke stvari se podrazumevaju: skupljanje potpisa, podnošenje lista, izborna kampanja i naravno – kvote u sportskoj kladionici Meridian! Ovog puta, uzbuđenje izlazi iz okvira glasačkog listića i ulazi u domen uzbudljivog klađenja, zahvaljujući nesvakidašnjem izbornom specijalu koji nam tradicionalno donosi Meridian.

Pred vama je izborni specijal sa detaljnom ponudom kvota za klađenje na ishod izjašnjavanja građana 17. decembra.

Dok se kandidati trude da osvoje srca i umove građana, Meridianbet vam pruža priliku da dodatno „začinite“ izbore kroz svoj jedinstveni izbor kvota. Kao poklon za politički tiket, Meridian vam dodeljuje 4.000 RSD na vaš bonus račun, automatski nakon registracije na meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Klađenje nikada nije bilo tako atraktivno i besplatno!

Ispitajte svoje političko znanje kroz raznovrsne opcije klađenja, uključujući procente koje stranke osvajaju na parlamentarnim izborima, rezultate izbora u Beogradu, izlaznost na republičkom i beogradskom nivou, pa čak i dueli između stranaka po procentu osvojenih glasova.

Meridianbet je vaš pouzdan partner u ovoj političkoj avanturi već više od 18 godina, pružajući vrhunske kvote zahvaljujući timu stručnjaka za procenu verovatnoće.

Kladite se na:

– Procente koje osvajaju stranke na parlamentarnim izborima

– Procente na izborima u Beogradu

– Izlaznost (republički izvori, beogradski izbori, izbori po opštinama)

– Dueli stranaka po procentu osvojenih glasova

– Duele izlaznosti po gradovima

Nemojte više samo pratiti politiku – iskoristite priliku da je doživite na potpuno novi način! Sa Meridianom, svaka izborna odluka postaje uzbudljivija, a svaki rezultat ima dodatnu dimenziju.

Bez čekanja i bez obzira na političko opredeljenje, sada je vreme da preuzmete kontrolu nad izborima, uz poklon od 4.000 RSD koji će dodatno ulepšati vaše političko iskustvo. Registrujte se danas i zakoračite u svet izbora sa stilom!