SNS Vojvodine, Mačve i Kolubarskog okruga: Zgroženi napadima na Vučićevog sina

Odbori Srpske napredne stranke Vojvodine, Mačvanskog i Kolubarskog okruga zgrožena su brutalnim napadima na Danila Vučića, koji je očigledno kriv samo zato što je sin Aleksandra Vučića, koji se opet političkim neistomišljenicima zamerio predanom borbom za Srbiju i bolje sutra svih naših građana, kaže se u zajedničkom saopštenju Srpske napredne stranke Vojvodine, Mačvanskog i Kolubarskog okruga.

„Plaćenici Vučićevih političkih neistomišljenika udaraju tamo gde misle da je Vučić najslabiji, vređaju mu decu, prate ih i uhode i bez pitanja fotografišu na javnom mestu, kako bi ih potom po svaku cenu stavili u kriminalni kontekst, iako on uopšte ne odgovara istini. Brutalne , gebelsovske laži, kojima se služe, za cilj imaju samo jedno- slomiti Aleksandra Vučića po svaku cenu i uprkos svemu i zaustaviti napredak Srbije“, navodi se u saopštenju.
Dodaje se da ovo nije prvi, a nažalost ni poslednji put da „oni koji žele poniženu, slomljenu i Srbiju bez uticaja na sopstvenu budućnost, pribegavaju najnižim metodama borbe protiv Aleksandra Vučića služeći se sredstvima nezabeleženim u srpskoj političkoj istoriji“.

„Napadajući Danila, oni ustvari gađaju Aleksandra Vučića i u toj prljavoj borbi uopšte ih ne zanima što je Danilo samo dete, jer oni i decu dele na osnovu toga ko im je roditelj. A Danilov otac , Aleksandar Vučić je , prema njihovom mišljenju počinio veliki greh: podigao je Srbiju s kolena na koja su je bacili njegovi prethodnici. I to mu neće oprostiti“, stoji u saopštenju.

Srpska napredna stranka Vojvodine, Mačvanskog i Kolubarskog okruga izražava apsolutnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i smatra da će na predstojećim izborima 21. juna tu podršku podeliti sa svim građanima Srbije.

„Živela Srbija! Živeo Aleksandar Vučić“, zaključuje se u saopštenju.

Izvor: Dnevnik

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*