SM: U bazen na proleće – uskoro početak druge faze radova

Bazen u Sremskoj Mitrovici polako dobija svoj konačan izgled, a prema recima nadležnih, u narednim danima počinju radovi na drugoj fazi izgradnje ovog značajnog sportsko-rekreativnog objekta. Kako je rekao mitrovački gradonačelnik Vladimir Sanader prilikom obilaska radova, bazen ce predstavljati jedan od najlepših simbola grada.bayen3bayjen-5

Zadovoljstvo je doći u objekat koji treba da postane jedan moderan objekat koji će u budućnosti biti jedan od simbola grada. Završena je prva faza izvođenja radova, potpisan je ugovor za realizaciju druge faze, a dobrim planiranjem i razradom projekta smo uspeli da uštedimo oko pedesetak miliona dinara. Sproveli smo postupak javne nabavke koji je uspešno završen i od izvođača očekujemo da već u narednih desetak dana počnu sa radovima. Vrednost druge faze radova je 140 miliona, sa porezom na dodatu vednost, iako je projektantska procena vrednosti ove faze bila 220 miliona dinara – rekao je Sanader.

Nastavak radove na izgradnji bazena, na tenderu je dobila firma Aleks Engineering&Construction  koja je u samom vrhu kada se govori o konsaltingu, projektovanju, izvođenju i održavanju bazena, fontana, javnih bazena, spa i wellness centara.

Kako je najavljeno Mitrovčani će već u proleće naredne godine moći da uživaju u novom bazenu. bayejn4

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*