SM: Podrška Telekoma Srbija lokalnim zajednicama

Sremska Mitrovica, 23. februar 2017. godine – Povodom 20 godina poslovanja kompanije i uspešne saradnje sa poslovnim partnerima širom zemlje, Telekom Srbija organizovaće obilazak 20 gradova sa ciljem da doprinese unapređenju i daljem razvoju lokalne privrede. U Sremskoj Mitrovici, predstavnici Funkcije za velike poslovne korisnike Telekoma Srbija razgovarali su sa predstavnicima lokalne samouprave i svojim poslovnim korisnicima iz te regije, a uručene su i donacije Odbojkaškoj akademiji Kovačić kako bi se unapredilo učenje i podstakle sportske aktivnosti najmlađih stanovnika ovog grada.

„Povodom velikog jubileja Telekoma Srbija odlučili smo da posetimo i pružimo podršku lokalnim zajednicama širom Srbije. Posvećenošću i vrednim radom stvorili smo veliku porodicu poslovnih korisnika sa kojima imamo partnerske odnose i sada želimo da, zajedno sa njima, prepoznamo i pomognemo projekte koji doprinose razvoju zajednice u kojima posluju. Nastavićemo i dalje da razvijamo usluge i pružamo rešenja u skladu sa njihovim potrebama, jer je zadovoljan korisnik naš glavni prioritet“, izjavio je Branko Stefanović, direktor Funkcije za velike poslovne korisnike Telekoma Srbija.

Podrška institucijama od velike važnosti za razvoj zajednice predstavlja nastavak višegodišnje uspešne saradnje kompanije Telekom Srbija sa lokalnom samoupravom i kompanijama iz Sremske Mitrovice.

„Grad Sremska Mitrovica će uvek pružati podršku ovakvim i sličnim akcijama u kojima se deci i mladima poboljšavaju uslovi za bavljenje sportom i zdrav način odrastanja. Veoma nam je drago što je kompanija Telekom Srbija prepoznala Grad Sremska Mitrovica kao lojalnog korisnika i dugogodišnjeg  saradnika i što je naš grad prvi u nizu 20 gradova koje posećujete u okviru značajnog jubileja – 20 godina poslovanja, na kojem vam čestitamo. Osim toga hvala Akademiji Kovačić što okupljate toliki broj mladih i podstičete ih da se kroz bavljenje sportom razvijaju u dobre ljude koji umeju da cene prave vrednosti kao i što okupljate ne samo mlade iz gradske sredine nego iz svih seoskih naselja našeg grada.“ izjavio je Vladimir Sanader, gradonačelnik Sremske Mitrovice.

Nakon simboličnog takmičenja polaznika Akademije Kovačić, predstavnici Telekoma Srbija donirali su im sportsku opremu, kao i kompjuter i TV uređaj za učionicu. Kasnije je u Gradskoj skupštini Sremske Mitrovice održana i prezentacija poslovnim korisnicima kompanije Telekom Srbija, uz razmenu ideja i poslovnih iskustava kako bi se podstakao dalji razvoj privrede u tom gradu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*