Saopštenje Luke Petrovića, člana predsedništva Srpske napredne stranke.

Poslednjih godina svedoci smo kako ti Đilase i svi tvoji najbliži saradnici na najbrutalniji i najmonstruozniji način vređate i pretite predsedniku republike Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj deci, malom Danilu, Milici i Vukanu, naveo je u svom saopštenju Luka Petrović, član Presedništva SNS-a. 

To su toliko bolesne pretnje da niko normalan ne bi mogao da izgovori nečijoj deci. Žive ste ih sahranjivali, pretili im smrću, ubistvom, nazivali ih najstrašnijim imenima i za svo to vreme, Aleksandar Vučić vam nije odgovarao, nije pretio nikome, vec je ćutao i trpeo sve ono sto su vaši bolesni umovi mogli da smisle. Takav progon i teror se nastavlja i danas.

Sada si uradio nešto što me je toliko zgrozilo i kao čoveka i kao roditelja dvoje maloletne dece, na najgori i najodvratniji način si zloupotrebio svoju decu, ridajući, na loše montiranom snimku krokodilske suze, sve sa ciljem da privućeš na neki način pažnju na sebe. Jer za tebe ne postoji drugi način sem jeftine glume, obzirom da nemaš politiku, ne nudiš program, plan, ideje, viziju za razvoj naše zemlje koristiš se najprimitivnijim trikovima za obmanu građana.

To ti je bio povod da pozoveš ljude na tvoje besmislene skupove, koje jedino imaju za cilj da izazovu nered i haos na beogradskim ulicama. Kakva i kolika moraš da budes moralna nakaza da takve stvari možeš i da pomisliš a ne i da uradiš. Hoćeš li onda, ako se ne daj Bože neko dete zarazi, da i tada pljuješ i blatiš naše istinske heroje, doktore, lekare, medicinske sestre, koje će morati da leče tu decu, zato što si jedna neodgovorna baraba. Ko bi posle svega ovoga želeo tebi da ostavi mogućnost da brineš o budućnosti naše dece. Pitam se da li se samom sebi gadiš kad se pogledaš u ogledalo? Ti si par ekselans primer jedne bogate sirotinje. Zaradio si stotine miliona evra a naš narod neće očima da te vidi jer su shvatili da si najveći politički profiter koji brine samo za sopstveni interes.

Zato ćemo svi biti uz našeg predsednika Aleksandra Vučića. Daćemo mu još jaču podršku da nastavi da se bori za njegovu i našu decu, za našu Srbiju. Da nam deca imaju sigurnu budućnost. Zato ćemo raditi još više i jače. Zato će nam zemlja biti ove i sledećih godina najbolja u ekonomiji. Zato ćemo u narednim godinama biti najbolji i najuspešniji u čitavom regionu, zato ćemo biti prvaci u svemu. Zato ćemo sve ono što ste uništavali decenijama podizati i vraćati na noge. Hocemo mir, stabilnost i prosperitet za sve nase građane.

Do konačne pobede! Živela Srbija! Ziveo Aleksandar Vučić!

Izvor: TV Most, Saopštenje

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*