Ruma: Radionica „Posvećenost radosti života“ u KC-u, u utorak 29. novembra

KAKO DA OLAKŠATE SVAKODNEVNICU I POSTANETE REŽISER SVOG ŽIVOTA

Šta je potrebno da bi živeli svoj radostan život sa lakoćom?
Kako postaviti prioritete, setiti se zahvalnosti, usmeriti se na ono što već imamo i pronaći nova rešenja za trenutna osećanja i raspoloženja?

Vratite sebe u dobro stanje. Odredite svoje prioritete. Kreirajte svoje divne dane. Podignite kvalitet svog života na nivo izvrsnosti jer vam to pripada!

lola4

Kako da naučimo da  slušamo sopstvene misli, otkrijemo metafore svog života, kako da preporznamo i pomirimo sve svoje identitete i kako da dozvolimo sebi da odbacimo sve što nam više nije korisno i zamenimo novim, korisnim uverenjima uz pomoć tehnika koučinga i NLP-a i o drugim životnim temama biće reči na radionici „Posvećenost radosti života“ u Kulturnom centru Ruma, u utorak 29. novembra 2016. Od 18 sati.

lola3
Lola Tomić

Predavači su Snežana Prokić i Lola Tomić,treneri životnih veština i poslovnog razvoja, sertifikovani koučevi Evropske koučing asocijacije i NLP masteri.

Kao  osnivači Udruženja “Posvećenost radosti života”pre godinu dana ujedinile su svoja znanja, iskustva iz svog privatnog i poslovnog života, energije i ljubav prema ljudima. Kroz Udruženje ostvaruju svoju životnu svrhu kroz rad sa mnogobrojnim klijentima iz zemlje i inostranstva, radeći kako individualno tako i sa grupama u firmama, korporacijama.

U okviru svog rada održavaju radionice, seminare i treninge, na kojima pružaju podršku osobama koje su krenule na svoj put promene ili žele da unaprede pojedine segmente svog života, bilo da su u pitanju posao, novac, odnosi sa partnerom ili decom, o čemu će biti reči na našoj radionici.

Ulaznica na radionicu je dobrovoljni prilog za pomoć jednom dvogodišnjem dečaku obolelom od karcinoma.

Više informacija pogledajte na www.posvecenost.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*