Ruma: Prva radionica Udruženja ,,Posvećenost radosti života“

Prva radionica Udruženja ,,Posvećenost radosti života“ iz Beograda održana je u rumskom Kulturnom centru. Lola Tomić i Snežana Prokić, life coach masteri prvi su svršeni akademci ovih metoda i tehnika koji su došli u Rumu da prenesu načine suprotstavljanja svakodnevnim životnim brigama.

20161129_182704Obzirom na činjenicu da su se u Rumi našle prvi put, kao i da rumska publika pre ovog događaja nije imala priliku da u svom gradu sluša trenere ličnog i poslovnog razvoja, opšti je utisak da je radionica uspela. Interakcija nije izostala, jer su prisutni želeli da čuju kako da prestanu da pričaju o poslu, čak i kad stignu kući, kako da pomire različitosti između sebe i svojih supružnika, kako da izostave predrasude iz detinjstva koje ih čitav život sputavaju. Lola Tomić, life coach smatra da svako mora poraditi na sebi, a s druge strane biti dovoljno tolerantan i za druge.

Ono što je obradovalo prisutne i upotp20161129_181038unilo čitavu priču, koja je dovela do zaključka da svi govorimo istim jezikom, bilo je prisustvo predstavnika Srpske pravoslavne crkve. Sreten Lazarević, arhijerejski namesnik rumski je to za našu medijsku kuću i potvrdio.

Publika je sa interesovanjem pratila izlaganje, čula i detalje iz života dve predavačice, a onda podelila svoje impresije. Ljiljana Duduković iz Rume ističe da je provela kvalitetno veče u rumskom KC-u.

Life coach treneri Lola i Snežana imaju različite poglede na život, jedna reaguje trenutno, druga sve pažljivo planira, jedna je vizuelac, a druga nije….ipak, ista ljubav, prema čoveku i mogućnosti da mu pomognu spojila ih je u life coach tim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*