Ruma:  Polufinalno takmičenje za Mis Srbije

Rumski Bazen „Borkovac“ biće domaćin zvaničnog polufinalnog takmičenja za Mis Srbije, na kome će učestvovati devojke iz regiona Srema. Takmičenje će se održati u nedelju 30. jula sa početkom u 21 čas, a za plasman na finalno takmičenje boriće se 15 devojaka.

Tim povodom sinoć je u rumskom Hotelu „Park“ održana konferencija za medije na kojoj su govorili predstavnici rumske lokalne samouprave, Bazena Borkovac i predsednica kompanije Miss Yu, Vesna Jugović Da Vinča.

Velelepni rumski bazen u uređenom izletištu ispunio je sve stroge kriterijume da bude domaćin polufinalnog takmičenja, kazala je Vesna Jugović Da Vinča.

„Postoje standardi koji moraju biti ispunjeni da bi se dobilo domaćinstvo za jedno ovakvo takmičenje. Mi smo već prilikom prvog obilaska bazena u Borkovcu sagledali njegov pun potencijal i mogu vam reći da u nedelju očekujemo jedan pravi spektakl u Rumi. Za samo polufinalno veče spremna su brojna iznenađenja, sjajan muzički program, stoga sam sigurna da će ovo zaista biti veče za pamćenje“, izjavila je Vesna Jugović Da Vinča, pohvalivši i saradnju sa Opštinom Ruma.

Zamenica predsednika Opštine Ruma, Marija Stojčević, i predsednik SO Ruma, Stevan Kovačević, saglasni su da će predstojeće takmičenje u Rumi doprineti promociji grada.

„Sa velikom radošću smo prihvatili domaćinstvo. Ovo polufinalno takmičenje će svakako puno značiti za promociju bazena, našeg grada i naše opštine. Ja se nadam da će naša saradnja i ubuduće biti ovako dobra“, rekla je Marija Stojčević.

Pobednica polufinalnog takmičenje, koja će poneti prvu zvaničnu titulu Mis Rume, dobiće kao nagradu, između ostalog, i četvorogodišnju stipendiju za studije.

Sve zainteresovane devojke mogu još danas i sutra da se jave kompaniji  MISS YU i prijave za takmičenje.

Izvor: zvanična prezentacija Opštine Ruma

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*