Ruma: Održan humanitarni koncert Amadeus benda

Sinoć je pred vise od tri hiljade ljudi na Gradskom trgu u Rumi održan koncert Amadeus benda. Koncertu je predhodila poseta porodici Đorđa Ljubinkovića u Budjanovcima, kojoj je plaćen račun za utrošenu električnu energiju. Nešto više od 95 hiljada dinara Amadeus band je odvojio od svog honorara za svirku u Rumi.
Članovi Amadeus benda nastavljaju svoju humanitarnu misiju. Od svakog koncerta, pa tako i rumskog odvojen je deo sredstava za pomoć socijalno ugroženim porodicama. Ovoga puta porodici Đorđa Ljubinkovića u Budjanovcima uplaćen je dug za struju od nešto više od 95 hiljada dinara. Ovo je tek jedna od brojnih socijalno ugroženih porodica kojoj je pomoć potrebna, rekao je Aleksandar Stanimirović, jedan od članova amadeusa.

Amadeus 5
Aleksandar Stanimirović, frontmen Amadeus benda

A onda je počela i velika žurka na Gradskom trgu u Rumi. Pevale su se dobro znane pesme poput Nju ne zaboravljam, Jugoslavija , Kupi me i druge. Bilo je tu i pesama drugih izvođača što je oduševilo Rumljane. Marija Stojčević zamenica predsednika opštine Ruma kaže da je 18. avgustovsko veče bilo ispunjeno dobrim zvukom i jakim emocijama, što se od Amadeus benda i očekivalo.

Amadeus 1
Marija Stojčević, zamenica predsednika Opštine Ruma

Skoro dva sata dobre muzike na Gradskom trgu u Rumi deo je ovogodišnje manifestacije Rumsko kulturno leto. Sva dešavanja organizuju ustanove kulutre uz pomoć lokalne samouprave koja iz opštinskog budžeta finanisra razne sadržaje tokom letnjih meseci.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*