Ruma: Novi izgled zgrade opštine

Stara zgrada Opštine Ruma uskoro će dobiti sasvim drugačiji izgled. Uklopiće se u ambijent dela Glavne ulice u kojoj se grade stambene zgrade, a veliki broj  objekata već ima nove, uređene fasade. Na zgradi se menja stolarija, kompletno se renovira fasada, postavljaju novi oluci.

Radove je danas obišao Slađan Mančić predsednik Opštine Ruma zajedno sa Dušanom Ljubišićem načelnikom Opštinske uprave. Mančić je prilikom obilaska rekao da će radovi koštati nešto više od dva miliona dinara, a sredstva su obezbeđena iz budžeta. Teško je reći kada se radila ovakva rekonstrukcija, a dok ne bude izgrađena nova zgrada u kojoj će biti sve opštinske službe, ova koja je veoma funkcionalna, za 20-tak dana dobiće daleko lepši izgled.

„Pored nove stolarije i postavljanja stiropora, radiće se i fasada zgrade i novi oluci. Priča o građenju nove zgrade podrazumevala je napuštanje ove zgrade. Ta priča još uvek nije konačna i dok se nova zgrada ne napravi, ova koja postoji je funkcionalna i odlučili smo da je uredimo. U Glavnoj ulici u Rumi imamo više gradilišta koja se privode kraju tako da će Ruma dobiti jedno novo lice kada je reč o izgledu fasada i zgrada“, rekao je Mančić.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*