Ruma: Edukativna radionica “Poslovanje u seoskom turizmu Vojvodine” Ruma: Edukativna radionica “Poslovanje u seoskom turizmu Vojvodine”
Edukativna radionica sa temom “Poslovanje u seoskom turizmu Vojvodine”, koju organizuje Turistička organizacija opštine Ruma u saradnji sa Turističkom organizaijom Vojvodine, održaće se 14.12.2016.... Ruma: Edukativna radionica “Poslovanje u seoskom turizmu Vojvodine”

Edukativna radionica sa temom “Poslovanje u seoskom turizmu Vojvodine”, koju organizuje Turistička organizacija opštine Ruma u saradnji sa Turističkom organizaijom Vojvodine, održaće se 14.12.2016. godine u Rumi u Kulturnom centru-Koferencijskoj sali, sa početkom u 10. časova. Ideja ove radionice je da se preciziraju pravci razvoja seoskog turizma, prodiskutuje i edukuje o poboljšanju kvaliteta pruženih usluga kao i da sva seoska turistička domaćinstva posluju legalno, u skladu sa pruženim uslugama. Edukacija je usmerena ka svim već postojećim seoskim turističkim domaćinstvima, ali i onima koji će to tek postati, ali svima drugima koji se ovom delatnošću već bave kao zaposleni u raznim turističkim organizacijama, onima uključenim u seoska domaćinstva, kao i registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima na području Vojvoine.

Prijave za radionicu poslati u vidu mejla na : ruma.too@gmail.com ili na tel. 022/470-655 gde možete dobiti i više informacija.
Plan i program edukativnog dana blagovremeno će biti objavljeni.
Učešće je besplatno.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar