Ruma: Bazen Borkovac uspešno zaokružio letnju sezonu

Bazen Borkovac zaokružio je još jednu letnju sezonu. Od svojih prvih koraka, a to je bilo 2015.godine do danas beležio je uzlaznu liniju rada. Vreli dani ne bi bili isti da nije bilo gradskog bazena, koji je po pristojnim cenama građanima nudio kvalitetno provedeno vreme.

U televizijskom studiju TV Fruška gora sa Katarinom Filipović bio je Miloš Kulpinac, menadžer gradskog bazena u Rumi. Od njega smo čuli kako su u upravi bazena zadovoljni izmaklom sezonom i koji su planovi za iduću sezonu.

– Iako po ukupnom broju prodatih karata nije oboren rekord od 2015. godine, zadovoljni smo jer je postojao duži kontinuitet dana u kojima smo prodavali oko hiljadu karata i više. Većih problematičnih situacija nismo imali, ali ove godine se prvi put dogodilo da se neko davio. Spasilačka služba je odreagovala na najbolji mogući način što nam je od najvećeg značaja zbog sigurnosti posetilaca, rekao je Miloš i dodao:

– Gledamo da svake godine ubacimo nešto novo kako bismo posetiocima pružili što bolju ponudu. Sredili smo kafić, zatim organizovali muzičke programe različitih žanrova, noćna kupanja koja su bila izuzetno prijatna na visokim temperaturama, ugostili tim podvodnog ragbija i, možda najinteresantnije, bili domaćini izbora za Mis Srema. Trudimo se da maksimalno iskoristimo kapacitete našeg bazena, učimo na svom iskustvu i sopstvenim greškama i sad već pripremamo planove za sledeću godinu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*