ROĐENDANSKI POKLON IZ SNOVA – NOVOBEOGRAĐANIN OSVOJIO PUT U MEKSIKO!

Dobili smo pobednika najveće promocije ovog leta u Meridianu! B. Đ. iz Novog Beograda bukirao karte za Meksiko!

 

Kada je sreća vaš saveznik, ne postoje nemoguće stvari! U prilog tome govori priča koju je doživeo penzioner iz Novog Beograda, B. Đ. Novobeograđanin ni u najluđim snovima nije slutio da će postati pobednik promocije Pinata Loca Madness u Meridianu!

 

Da stvar bude bolja vaučeri za putovanje u Meksiko su mu uručeni 7. septembra, baš na njegov rođendan! A, kakav bi to roditelj bio kada ne bi mislio na svoje najdraže? Vaučer za putovanje prosledio je svojoj ćerki koja je zaljubljenik u putovanja!

 

  1. Đ. najčešće posećuje Meridian kladionicu u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu. Tokom promocije je sakupio 12.813.858 bodova, a druga faza promocije ga je izdvojila u moru učesnika!

 

Pobedio je na delu takmišenja koje se održalo u broju odigranih spinova na slotovima provajdera Expanse Studios.

 

Meridian nastavlja da ispunjava snove svojim zadovoljnim igračima. Pridruži se i ti i postani jedan od srećnih dobitnika!

 

Ukoliko još uvek nemaš kreiran nalog, sada je savršen trenutak da se pridružiš! Par trenutaka nakon REGISTRACIJE će ti biti uplaćeno 4.000 DINARA BONUSA koje možeš iskoristiti kako za slot igre, tako i za sportske tikete.

 

Poseti Meridian i uživaj u zabavi koja ne poznaje granice!