“Ritam Evrope”- najveći regionalni muzički projekat koji se sprovodi i u Beočinu “Ritam Evrope”- najveći regionalni muzički projekat koji se sprovodi i u Beočinu
“Ritam Evrope” najveći je regionalni muzički projekat koji se sprovodi u deset zemalja u okruženju, sa ciljem da podstiče i razvija mlade talente. Nakon... “Ritam Evrope”- najveći regionalni muzički projekat koji se sprovodi i u Beočinu

“Ritam Evrope” najveći je regionalni muzički projekat koji se sprovodi u deset zemalja u okruženju, sa ciljem da podstiče i razvija mlade talente. Nakon potpisivanja ugovora o saradnji između manifestacije i Opštine Beočin, direktor David Makević, izrazio je uverenje da će ta saradnja biti pozitivna i da će deca imati mogućnost da se predstave na najbolji mogući način.

Kako je istakla predsednica Opštine Beočin, potpisivanje ovog sporazuma je pokazatelj da lokalna uprava ima sluha za nove projekte i da podržava decu i na taj način podstiče njihove talente.

Cilj projekta je da se izabere dvadesetoro najtalentovanije dece Beočina, sa kojima će se raditi na usavršavanju plesa i pevanja, na jednom od evropskih jezika. Čitav projekat deo je akcionog plana EU o učešću mladih na lokalnom i regionalnom nivou i realizuje se u deset zemalja u regionu.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar