Infrastruktura za ponos Inđije: Rekonstrukcija ulice Save Kovačevića Infrastruktura za ponos Inđije: Rekonstrukcija ulice Save Kovačevića
Početkom ovog meseca, kao što je ranije već najavljeno, Opština Inđija počela je sa realizacijom projekta pojačanog održavanja saobraćajnica. Prva na listi našla se... Infrastruktura za ponos Inđije: Rekonstrukcija ulice Save Kovačevića

Početkom ovog meseca, kao što je ranije već najavljeno, Opština Inđija počela je sa realizacijom projekta pojačanog održavanja saobraćajnica. Prva na listi našla se ulica Save Kovačevića, koja je bila u najkritičnijoj situaciji.

Sa radovima se počelo početkom oktobra, a dugogodišnji problem skupljanja atmosferskih voda na saobraćajnici je na taj način rešen.

Podsećanja radi, u svim naseljenim mestima inđijske opštine biće izvršena potpuna rekonstrukcija najmanje jedne ulice nebezbedne za saobraćaj, a takav poduhvat omogućen je zbog obezbeđenog rekordnog budžeta od 65 miliona dinara.

Projekat “Infrastruktura za ponos Inđije” sufinansiran je od strane Opštine Inđija. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar