Radost kakva se retko viđa na dečijim licima – Meridian Sport donirao dresove Školi fudbala Zvezdica iz Beograda

Akcija donacije kompleta sportske opreme, koju već treći vikend za redom Meridian Sport dodeljuje klubovima i školicama fudbala koji učestvuju u Ligi budućih šampiona, nastavljena je i ovoga puta po već ustaljenom planu i programu.

 

Posle dvonedeljnog prijateljskog druženja sa budućim fudbalskim zvezdama i obilaskom sportskih centara u Rumi i Kragujevcu, karavan Lige budućih šampiona privremeno se vratio u Beograd.

 

Na terenima Sportskog centra SOS prisutna publika imala je priliku da isprati odigravanje novog ligaškog kola i na delu upozna neke nove buduće šampione. Uz veliki broj postignutih golova i atraktivnih poteza, tokom celog takmičarskog dana mogli su se čuti i videti uobičajni prizori sreće i ushićenja nakon postignutog gola i ostvarenog trijumfa.

 

Ipak, zasigurno najveća radost je usledila onoga trenutka kada su nasmejani mališani dobili svoju novu fudbalsku opremu.

 

Akcija donacije kompleta sportske opreme, koju već treći vikend za redom Meridian Sport dodeljuje klubovima i školicama fudbala koji učestvuju u Ligi budućih šampiona, nastavljena je i ovoga puta po već ustaljenom planu i programu.

 

Zadovoljstvo da ove nedelje budu među nagrađenima i dobiju garnituru dresova u kojima će igrati svoje takmičarske mečeve, imala je najmlađa generacija Škole fudbala „Zvezdica”.

 

Iznenađenje koje je Meridian Sport priredio mališanima iz ovog fudbalskog kolektiva naišlo je na pozitivan odjek brojnih trenera i roditelja, a oduševljena deca nisu skidala dresove, kao ni osmehe sa lica tokom trajanja čitavog turnira.

 

Atraktivnu fudbalsku donaciju je ispred Meridian Sport-a uručio Stefan Todorović, koordinator za društveno odgovorne aktivnosti, dok je donaciju primio pomoćni trener, Srbislav Erdeljan, u odsustvu osnivača školice i bivšeg internacionalca, Ivana Đurovića.

 

„Malo je reći da smo svi u klubu iznenađeni i oduševljeni novom sportskom opremom, od nas trenera, preko roditelja, i naravno do klinaca. Svaka čast za Meridian Sportu i Ligu budućih šampiona što misle na male školice fudbala i sporta, svaki ovakav gest i poklon su podstrek da još bolje i jače radimo, jer vredan rad se uvek prepozna, kao što je to i u ovom slučaju. Sadа je mali problem što i ostale generacije žele svoje dresove, tako da ćemo morati da opremimo kompletnu školu opremom, ovog, zaista fenomenalnog dizajna. Još jednom velika zahvalnost i moram reći da me mnogo raduje što smo mi samo jedna u nizu škola, čujem da će ovom akcijom Meridian Sport pokušati da u narednim godinama obuhvati sve škole i manje klubove koje igraju u Ligi budućih šampiona. Bravo!“, istakao je osnivač Đurović.

 

Meridian Sport se intenzivno, već dugi niz godina, promocijom zdravog načina života, zalaže da deci u Srbiji omogući jednak i ravnopravan tretman kada je u pitanju njihov fizički i intelektualni razvoj, bez obzira na opšte podele i razlike koje ih karakterišu.

 

Ulaganjem u dečiji sport ostvaruju se benefiti po čitavu okolinu, a značajno se pruža i podrška u njihovom karijernom vođenju.

 

Nakon završene ovonedeljne beogradske akcije, Meridian Sport i Liga budućih šampiona već uveliko spremaju kofere za sledeće karavansko putovanje i novu donatorsku misiju, koja će biti u znaku posete kordinacionog centra u Somboru, gde će imati prilike da još jednim kompletom sportske opreme obraduju neke buduće fudbalske zvezde i jednu od ekipa sa Severa Bačke.