Прозападна опозиција жели сукобе у Београду

Конзервативни покрет Наши даје пуну подршку државним органима Републике Србије у одлуци да се не одржи „Еуропрајд“ који је заказан за 17. новембар у Београду.

Притисци који су уследили од стране појединих амбасада и посланика ЕУ парламента након одлуке да се „Еуропрајд“ не одржи су апсолутно неприхватљиви и то је покушај директног мешања у вођење унутрашње политике једне самосталне и суверене земље попут Србије.

 

Конзервативни покрет Наши најоштрије осуђује и изјаве неодговорних лидера опозиције из Не давимо Београд, Демократске странке, Покрета слободних грађана који је део посланичке групе Странке слободе и правде, Уједињени и посланичка група Морамо – Заједно који позивају на скуп за који не постоје безбедоносни услови и који очигледно желе немире и дестабилизацију сопствене државе.

Овако неодговорно понашање опозиције и покушаји да се за интересе страних чинилаца изазову немири у периду који је веома тежак за српски народ су за сваку осуду и презир.

 

Конзервативни покрет Наши позива државне органе да не подлежу оваквим притисцима и уценама од стране прозападне опозиције у Србији, саопштено је.

 

Извор: КПН