Priznanja za sportiste godine grada Sremska Mitrovica

Tradicionalno i ove godine izabrani su sportisti godine Grada Sremska Mitrovica. Najbolji klub u 2020. godini je Gradski ženski odbojkaški klub „Srem”, dok su  u kategoriji pojedinaca najbolji članovi Kajak kluba „Val” i reprezentacije Srbije. Nagrade su dodeljene u Gradskoj kući.

Bez obzira na teške uslove za treniranje i takmičenja, zbog pandemije korona virusa, sremskomitrovački sportisti imali su uspešnu godinu, stoga dodela priznanja za Sportistu 2020. godine nije izostala.

Nagrade su dodeljene za ostvarena dostignuća iz oblasti sporta u 6 kategorija. Najbolji klub u 2020. godini je Gradski ženski odbojkaški klub „Srem”, a u kategoriji pojedinaca članovi Kajak kluba „Val” i reprezentacije Srbije.  Uspešni su bili i karatisti Karate kluba „Srem”.

Odluku o dodeli nagrade “Sportista godine” doneo je Odbor za nagrade i priznanja Skupštine grada, a u ime lokalne samouprave nagrađene  sportisite je pozdravio i uputio čestitke na ostvarenim rezultatima načelnik Gradske uprave za kulturu i sport.

Nagrada “Sportista godine” sastoji se od plakete i sportske opreme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*