Preuzmi POTPUNO BESPLATNO 4.000 RSD i kladi se na „Orlove“

Mogu li „Orlovi“ do svetskog trona?

 

Čekanju i odbrojavanju je došao kraj – Mundobasket je konačno pokucao na naša vrata! Naravno, sve oči uprte su u reprezentaciju Srbije i pored brojnih izazova sa kojima se naš tim suočava, očekivanja nacije su i dalje velika. Mogu li „Orlovi“ do svetskog trona – saznaćemo uskoro, a do tada u nastavku i nekoliko zanimljivosti u vezi sa ovogodišnjim prvenstvom.

 

Destinacija na kojoj će se održati najveće košarkaško takmičenje na svetu je i više nego interesantna, čak i istorijski značajna.

 

BONUS ZA SVETSKO – 4.000 RSD – BESPLATNO!

 

Filipini, tačnije Manila, će po drugi put u svojoj istoriji biti domaćin Mundobasketa. Davne 1978. godine ova azijska zemlja ostala je u lepom sećanju ovdašnjim ljubiteljima košarke, a nadamo se da će tako biti i ovog puta.

 

Zanimljivo, Filipini su i pre 1978. konkurisali za domaćinstvo, tačnije 1962. ali je FIBA odustala od ove ideje usled problema sa vizom za socijalističke zemlje. Nešto više od decenije i po kasnije, Svetsko prvenstvo u Manili bilo je od istorijskog značaja: prvi put u istoriji Mundobasket je održan u Aziji, prvi put je primenjen kup sistem, na svetskoj košarkaškoj sceni svoj debi imao je legendarni Oskar Šmit i – naravno, Jugoslavija je po drugi put postala prvak sveta!

 

Interesantno, mečevi Svetskog prvenstva igrali su se u hali “Araneta Koloseum”, koja je početna stanica “Orlova” na ovogodišnjem izdanju Mundobasketa. Da li će im doneti sreću? Ostaje da vidimo, a do tada nam preostaje da našim “Orlovima” držimo palčeve i podržimo ih jednim patriotskim tiketom!

 

Kao i do sada, na “malim” ili “velikim” utakmicama – na “Orlove” se uvek možete kladiti u sportskoj kladionici Meridian, uz tradicionalno najveće kvote i vrhunske uslove za online klađenje. Između otalog, Meridian je spremio i specijal igara za Svetsko prvenstvo. Ali, idemo redom…

 

Prvo što je potrebno da učinite, ukoliko još uvek nemate aktivan online nalog na sajtu meridianbet.rs – registrujete se na ovom linku, verifikujte svoj nalog i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 4.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

 

Zatim, spremite se da istražite najveću ponudu igara, jer kao što smo rekli – na sve igre vas čekaju najveći koeficijenti!

 

Ponuda za novog svetskog šampiona je već izašla, a kvota na pobedu Srbije je 13.5. Istovremeno, naši momci se nalaze u konkurenciji i za najbolje igrače, pa je tako kvota da će Nikola Milutinov biti najbolji bloker vrlo primamljiva – 12. Ne smemo propustiti još jednu zanimljivu igru – najbolji asistenti, a tu je u konkurenciji naš Marko Gudurić sa kvotom 34.

 

Do sada smo naučili da našu reprezentaciju nikada ne treba otpisati i mi zato VERUJEMO U “ORLOVE”!

 

Ako verujete i vi – kladite se u Meridianu!