PREKO 2.500 LOKACIJA U SRBIJI: Evo gde sve možeš da uplatiš depozit – pronađi svoj grad i upustio se u novu avanturu sa Meridianom!

Iskoristi mrežu partnera najbolje kladionice na Balkanu za brzu i laku uplatu depozita

 

Kako kaže narodna poslovica da se dobar glas daleko čuje, tako je i kladionica Meridian zahvaljujući dobrom radu i liderskoj poziciji na Balkanu uspela da privuče veliku mrežu partnera za svoje igrače.

 

Dostupnost brojnih načina za uplatu depozita je od izrazite važnosti za kompaniju Meridian, a načina je – verujte nam, bezbroj!

 

Pravo je vreme da upoznate sve opcije koje vam Meridian nudi da brzo, lako i jednostavno dopunite korisnički nalog.

 

Pre svega, kako biste uopšte imali takvu mogućnost, neophodno je da budete registrovani na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije. Ukoliko još uvek niste – učinite to već danas jer vas nakon kreiranja naloga očekuje i savršen bonus dobrodošlice – 1.000 RSD ZA SPORT I 3.000 RSD ZA SLOT!

 

A, onda…

 

Ne morate da lutate, znojite se i razmišljate gde biste mogli da uplatite depozit na Meridian nalog jer sada imate preko 2.500 lokacija na kojima to možete da uradite brzo, lako i sigurno i to – širom Srbije!

 

Dovoljno je samo da pronađete neko od brojnih uplatnih mesta – Moj Kiosk trafike, PaySpot menjačnice, Europetrol pumpe, Paralela trafike, Impel trafike, Transaks menjačnice, Tenfore menjačnice i Eki transfers menjačnice!

 

Pronađite odgovarajuću lokaciju, najbližu vama, zatim radniku/radnici na uplatnom mestu kažite vaš broj Meridianbet naloga, potvrdite da su podaci koje vam radnik saopšti tačni i na kraju uplatite željeni iznos.

 

Tog trenutka novac automatski leže na vaš računa, a beskrajna zabava može da počne. Da li ćete novac iskoristiti na sportsko klađenje, klađenje uživo ili neku od naših brojnih slot igara – na vama je. Opcije su zaista beskonačne.

 

Naravno, tu su i ostali načini uplate:

– IPS Scan, instant plaćanje

– Uplata depozita putem platne kartice

– Avaučer servis

– Meridian agenti

– mCash

– e-banking

– uplata depozita u banci ili pošti

– skrill

 

Izaberite svoj način uplate depozita i spremni ste da u bilo kom trenutku izvršite transakciju – brzo, lako i jednostavno!