Predsednik Srbije odlikovao mitrovačke lekare (VIDEO)

Povodom obeležavanja Dana državnosti predsednik Republike Srbije,
Aleksandar Vučić uručio je odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama. Među odlikovanima našla su se i dva lekara Opšte bolnice Sremska Mitrovica.
Među 164 odlikovana pojednica i institucije, zlatnom medaljom za zasluge odlikovana je doktorka Nataša Sekulović, anesteziolog Opšte bolnice Sremska Mitrovica. Ona se na čelu Korona centra nalazi skoro godinu dana i sa svojim timom dala je veliki doprinos u borbi protiv pandemije korona virusa. O nagradi nije razmišljala, a iako je bila prva na liniji fronta smatra da, zasluge pripadaju svakom pojednicu koji je učestvovao u radu Kovid odeljenja.

Doktorka Sekulović majka je dva trogodišnja dečaka. Ona i njen suprug radnici su mitrovačke bolnice i u svojim ulogama izuzetno su uspešni. Zbog učestvovanja u radu Korona centra trpela je porodica, bilo je i straha za najbliže.

Čestitke i zahvanost na uloženom radu i zalaganjima izrazio je v.d direktora Opšte bolnice Sremska Mitrovica, doktor Dragan Malobabić.

A zlatnom medaljom za delo ličnog herojstva u zaštiti stanovništva od zarazne bolesti posthumno je odlikovan doktor Anđelko Bačvanin specijalista psihijatarije, koji je takođe radio u mitrovačkoj bolnici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*