Predsednik Opštine Pećinci Željko Trbović posetio Kupinovo

Predsednik opštine Pećinci mr Željko Trbović posetio je juče Kupinovo i tom prilikom je, u pratnji predsednika Mesne zajednice Kupinovo Perice Odobašića i odbornika iz Kupinova u Skupštini opštine Pećinci Miloša Marijana, obišao poštu i ambulantu na kojima su tokom januara završeni radovi na renoviranju objekata, u okviru kojih je na ambulanti ugrađena nova PVC stolarija, a u pošti je ugrađen novi pult i uređena unutrašnjost objekta

„Polako privodimo kraju projekte čiju smo realizaciju započeli tokom decembra. Više od polovine od 34 manja infrastrukturna projekta koje smo započeli u svim naseljima naše opštine je već završeno, dok će za završetak ostalih projekata morati da se sačeka proleće. Građani Kupinova sada imaju vrlo pristojne uslove za lečenje i kvalitetniju uslugu u mesnoj pošti“, izjavio je Trbović i najavio da će tokom leta početi radovi na kompletnoj rekonstrukciji osnovne škole u Kupinovu.

Prvi čovek pećinačke opštine je iskorsitio priliku da se u razgovoru sa predstavnicima lokalne zajednice upozna sa tekućim problemima.

„Dobra komunikacija sa savetima mesnih zajednica je izuzetno značajna, jer su to ljudi koji su najbolje upoznati sa problemima u naselju i preko saveta najbrže možemo da rešimo neke sitne probleme u naselju, za koje je potrebno malo sredstava i dobra volja, a čije rešavanje građanima olakšava život. Tako smo se danas dogovorili da na proleće bude uređeno dvorište mesne ambulante, u kojem će biti zasejana nova trava i postavljena nova garnitura za sedenje, a prostor će biti oplemenjen i sa nekoliko sadnica, pa će građani Kupinova zdravstvene usluge dobijati u mnogo lepšem ambijentu. Sredstva za ovo uređenje će obezbediti lokalna samouprava, a same radove će sprovesti Savet Mesne zajednice“ – izjavio je Trbović.

www.pecinci.org

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*