Председница Општине Беочин: Сагледала сам ситуацију, радимо на бољем животу грађана

Прошло је два месеца од када је на место председнице општине Беочин именована Биљана Јанковић. У интервјују Телевизији Фрушка Гора она је потврдила да су настављени сви инфраструктурни радови, те да је стање у општинској каси задовољавајуће, а најавила је и нове мере које се првенствено односе на децу и младе у тој сремској општини.

Пуна два месеца на челу општине Беочин је Биљана Јанкови’, професорка географије из Беочина а на листи је Српске напредне странке. Каже да је за ова две месеца сагледала ситуацију у својој општини и изразила жељу да у наредном периоду са својим тимом, помогне свим грађанима Беочина али и свих 10 месних заједница у решевању свих проблема.

Ситуација у буџету је задовољавајућа, а ове године по први пут издвојена су средства за бесплатне уџбенике за све ученике тамошње две основне школе, као и за бесплатан боравак малишана у Предшколској установи „Љуба Станивуковић“.

У интервјују за ТВ Фрушка Гора председница Јанковић је истакла да се наставља са свим започетим инфраструктурним радовима као што је реконструкција и доградња тамошње предшколске установе, а ових дана почиње и реализација пројекта асфалтирања седам улица у неколико месних заједница. Такође у плану је и израда пројектно техничке документације за реконструкцију фабрике воде, за шта је део средстава обезбеђен и из покрајинског буџета.