Postavljeni reflektori na fudbalskom terenu u Vognju (VIDEO)

FK “Sloga” iz Vognja, od sada će, zahvaljujući ulaganjima rumske lokalne samouprave u sportsku infrastrukturu, utakmice moći da igra i u večernjim časovima  Oko 1,600,000 dinara izdvojeno je iz budžeta Opštine, za nabavku i postavku 36 reflektora na fudbalskom terenu u tom sremskom selu. Ova investicija deo je velikog tendera od 15 miliona dinara, koji je namenjen ulaganjima u spotske klubove na teritoriji Opštine Ruma.

Nakon nekoliko uspešno realizovanih projekata u okviru sportske infrastrukture na teritoriji Opštine Ruma, red je došao i na voganjski Fudbalski klub “SLoga”. Predsednik Opštine Ruma, obišao je sportski  teren u Vognju, gde su nedavno postavljeni novi reflektori finansirani iz opštinske kase.

Kako je istakao predsednik Mančić, ovako uređen stadion, pored toga što fudbalerima  pruža bolje uslove za treninge, prikazuje lepu sliku za sve druge klubove koji kao gosti dolaze na ovaj teren. Utakmice po mraku, nova su mogućnost fudbalera FK SLoga, a za tu namenu opština je iz budžeta izdvojila više od 1,600,000 dinara bez PDV-a.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*