POSTANI MILIONER: Osvoji DŽEKPOT i čeka te POKLON IZNENAĐENJA u Meridianbet lokalima!

Jednim potezom do dvostrukog iznenađenja! Osvoji džekpot u Meridianu i čeka te fantastičan poklon.

 

Da je Meridian mesto najbolje zabave odavno je poznato, ali ono što ćemo vam sada najaviti podiže zabavu na još viši nivo! Čeka vas „lavina džekpotova“ s toga ne čekajte, posetite najbližu Meridian kladionicu i uživajte u vrhunskoj avanturi.

 

Da li ste do sada isprobali IGT slotove u svojoj omiljenoj kladionici? Ukoliko niste, predlažemo vam da to obavezno uradite! Razloga za to ima više nego što očekujete.

 

Navikli ste da Meridian nudi festival džekpotova, ali od sada vas čekaju džekpotovi ekskluzivno na IGT aparatima! Svaki put kada se opredelite za automat ovog provajdera postajete potencijalni džekpot dobitnik!

 

Uživanje uz vaše omiljene igre sada postaje još veće!

 

A, ako vaša džekpot avantura bude uspešna, čeka vas nešto još slađe! Svaki igrač koji skine džekpot osvaja i POKLON IZNENAĐENJA! Poklon će biti izuzetne vrednosti, s toga vam predlažemo da se oprobate na ovim slotovima.

 

Lavina džekpotova je u toku, posetite vašu omiljenu Meridian kladionicu i postanite džekpot dominator!

 

Ali, ni to nije sve – Meridianbet obezbeđuje i vrhunsku online zabavu. Registrujte se na meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije odmah preuzmite bonus dobrodošlice u vrednosti od čak 4.000 dinara!