Postani LIDER POKER AVANTURE i preuzmi TURNIRSKU ULAZNICU!

Ako uživate u najpopularnijoj kartaškoj igri, pruža vam se prilika da preuzmete turnirsku ulaznicu i ostvarite vrhunske dobitke – zabavite se uz Čip Lider u Meridianu!

 

Tokom čitavog aprila, ljubitelji pokera će posebno uživati u Meridianu!

 

U trajanju od 1. do 30. aprila održava se promocija ČIP LIDER u kojoj vam se pruža mogućnost da preuzmete TURNIRSKU ULAZNICU.

 

Vaš zadatak je veoma jednostavan: potrebno je samo da uživate uz Texas Hold’em Poker provajdera Playtech, kao i do sada.

 

Svakog dana vas očekuju misije čijim ispunjavanjem preuzimate svoju turnirsku ulaznicu. Vašu misiju možete preuzeti u odeljku „Missions“ u okviru same igre.

 

Stoga ne čekajte, krenite u ispunjavanje neodoljivih misija i uživajte u vrhunskoj poker avanturi čitavog meseca!

 

Meridian vam pruža zabavu kao nikada pre!

 

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

 

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

 

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 300 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Wild White Whale.

 

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.

 

BONUS VEST:

 

Da li ste znali da je igrač MERIDIANA iz NIŠA OBORIO EVROPSKI REKORD KADA JE REČ O DOBICIMA NA SLOT IGRAMA! Igrajući Wild Crusade: Empire Treasures S.J. iz NIŠA je osvojio 132.211.421 DINAR!

 

https://youtu.be/EvUwRw5_y-0

 

GRAND DŽEKPOT U IZNOSU od blizu 1.130.000 EVRA ostaće zabeležen kao najveći dobitak ikada isplaćen u našem regionu!

 

Možda si baš ti naš naredni MULTIMILIONER.